Saneeraus ja korjausrakentaminen

Suunnitteletko remonttia? Teemme remontit ja saneeraukset ammattitaidolla kaikissa kohteissa. Meillä on pitkä kokemus korjausrakentamisesta vaativissakin kohteissa. Palvelemme asiakkaitamme Keski-Pohjanmaan sekä Vaasan ja Jyväskylän seudulla.

Korjausrakentaminen voi sisältää esimerkiksi katon tai seinien uusimisen. Yksittäisten töiden lisäksi teemme kokonaisvaltaiset saneeraukset esimerkiksi keittiöissä ja kylpyhuoneissa. Olemme tehneet myös kiinteistöjen sisäilmasaneerauksia. Työskentelemme sekä asuinrakennuksissa että liike- ja toimistorakennuksissa.  

Tarjoamme joustavaa ja asiakaslähtöistä remonttipalvelua. Huolehdimme siitä, että projekti etenee aikataulussa ja että lopputuloksesta tulee juuri halutunlainen.

Kerros- ja rivitalojen linjasaneerausten ammattilainen

Onnistunut linjasaneeraus vaatii asiantuntemusta ja suunnitelmallista toimintaa. Tarjoamme linjasaneerausprojekteihin pitkän kokemuksen lisäksi alan uusimman osaamisen. Olemme olleet mukana satojen huoneistojen linjasaneerauksissa.

Rakennusten ollessa 40–60 vuotta vanhoja ovat linjasaneeraukset ajankohtaisia. Työ kannattaa teettää ajoissa, sillä putkien rikkoutuminen ajan kuluessa voi maksaa enemmän kuin tavallinen linjasaneeraus. Putkiston kuntotutkimus antaa tärkeää tietoa putkistojen kunnosta ja korjaustarpeesta.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Peconra Oy
Pitkänsillankatu 1-3
67100 KOKKOLA

Y-tunnus: 0984309-8
Puh: 06 831 9554

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Peconra Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.