Saneeraus ja korjausrakentaminen

Suunnitteletko remonttia? Teemme remontit ja saneeraukset ammattitaidolla kaikissa kohteissa. Meillä on pitkä kokemus korjausrakentamisesta vaativissakin kohteissa. Palvelemme asiakkaitamme Keski-Pohjanmaan sekä Vaasan ja Jyväskylän seudulla.

Korjausrakentaminen voi sisältää esimerkiksi katon tai seinien uusimisen. Yksittäisten töiden lisäksi teemme kokonaisvaltaiset saneeraukset esimerkiksi keittiöissä ja kylpyhuoneissa. Olemme tehneet myös kiinteistöjen sisäilmasaneerauksia. Työskentelemme sekä asuinrakennuksissa että liike- ja toimistorakennuksissa.  

Tarjoamme joustavaa ja asiakaslähtöistä remonttipalvelua. Huolehdimme siitä, että projekti etenee aikataulussa ja että lopputuloksesta tulee juuri halutunlainen.

Kerros- ja rivitalojen linjasaneerausten ammattilainen

Onnistunut linjasaneeraus vaatii asiantuntemusta ja suunnitelmallista toimintaa. Tarjoamme linjasaneerausprojekteihin pitkän kokemuksen lisäksi alan uusimman osaamisen. Olemme olleet mukana satojen huoneistojen linjasaneerauksissa.

Rakennusten ollessa 40–60 vuotta vanhoja ovat linjasaneeraukset ajankohtaisia. Työ kannattaa teettää ajoissa, sillä putkien rikkoutuminen ajan kuluessa voi maksaa enemmän kuin tavallinen linjasaneeraus. Putkiston kuntotutkimus antaa tärkeää tietoa putkistojen kunnosta ja korjaustarpeesta.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.