Rakennusvalvonta

Rakennustyömaan virheellisten ja huonosti tehtyjen rakenteiden korjaus on vaikeaa ja kallista jälkikäteen. Siksi rakennusvalvontaa varten tarvitaan ammattilainen, joka huolehtii rakentamista koskevien säännösten ja määräysten noudattamisesta. Tarjoamme rakennusvalvojan palveluita Keski-Pohjanmaan sekä Vaasan ja Jyväskylän seudulla.

Kestävää ja turvallista rakentamista

Rakennusvalvonnan ansiosta rakennusprojekti etenee aikataulussa ja työ tulee toteutetuksi niin kuin on suunniteltu. Samalla varmistamme, että rakennettu ympäristö rakenteineen on kestävä, turvallinen, terveellinen ja viihtyisä. Vastaamme rakentajien, rakennuttajien sekä kiinteistönomistajien ohjauksesta ja neuvonnasta.

Rakennusvalvoja on mukana projektin alusta asti

Rakennusvalvojaan kannattaa ottaa yhteyttä jo projektin alussa, jotta hän voi osallistua suunnitteluun, urakkaneuvotteluihin ja urakkatarjouksen laadintaan. Rakennusvalvoja järjestää myös työmaapalavereja, joissa käydään läpi projektin etenemistä, suunnitelmien toteutumista ja mahdollisia muutoksia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Peconra Oy
Pitkänsillankatu 1-3
67100 KOKKOLA

Y-tunnus: 0984309-8
Puh: 06 831 9554

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Peconra Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.